Palvelut ja referenssit

Palvelutarjontamme lyhyesti ilmaistuna sisältää kaiken siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvän. Näitä palveluita asiakkaamme käyttävät jatkuvasti. Me emme myy siivoussopimuksia, vaan palvelua.

Olemme vastanneet monien erilaisten kohteiden siivouksesta ja otamme mielellämme vastaan uusiakin haasteita. Tässä muutamia suurempia kohteitamme.

Rakennustyömaat
Rakennussiivous on meille tuttua jo ennen yrityksemme perustamista. Tämän vuoksi olemme kouluttaneet henkilöstöämme erityisesti palvelemaan rakennusalaa ja teollisuutta. Ymmärrämme projektiluontoisen työskentelyn ja osaamme sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, ja muiden urakoitsijoiden tukemiseen. Meille on kunnia-asia saattaa kaikki hankkeet ja urakat ajallaan maaliin.

REFERENSSIT
Mikkelin seurakuntakoti
Päämajakoulun I- ja II-vaihe
Mäntyharjun Terveysasema
ESEDUn uusitut tilat
MAMK:n uusitut tilat
Ravintola Pruuvi
Taloyhtiösaneeraukset
Omakotitalot ja asunnot

Ylläpitosiivous kohteet
Meillä on yli kuusikymmentä yritysasiakasta, joiden liiketoiminnan tukeminen on meille elinehto. Haluamme tarjota omaa osaamistamme asiakkaamme eduksi. Kerromme uusista kustannustehokkaista ratkaisuista. Autamme suunnittelemaan tarvittaessa kaiken puhtaanapitoon liittyvän uusiksi, siten että ne vastaavat asiakkaamme tarpeita parhaiten kunakin hetkenä. Kun asiakkaamme voi hyvin ja kykenee laajentamaan toimintaansa meidän avulla, me saamme usein hyvän referenssin lisäksi enemmän siivottavaa.

REFERENSSIT
Raskone-Mikkeli
Casemet
Ajanvaunu
Etukone
Toimistot ja kodit

IKKUNAT Siivotaan
Ikkunoiden pesu on monille kiinteistöille ainainen riesa, mutta kiinteistön kunnon, tuotteiden esillepanon, sekä henkilöstön viihtyvyyden kannalta se on välttämätöntä ja tärkeää. Ylläpitosiivousasiakkaillemme tämä on helppo liittää palvelusopimukseen, mutta meillä on myös asiakkaita joille vain ikkunoiden pesu tuottaa tuskaa.

Meidän ratkaisumme on Ikkunat Siivotaan – Sopimus. Ikkunat Siivotaan on erillinen sopimus ikkunoiden puhtaanapidosta, jossa käymme asiakkaan luona ja tarjoamme täsmällisesti mitoitetun ikkunoiden pesupalvelun asiakkaan tarpeisiin nähden. (Liikenteen määrä ja luonnon vaikutukset, sekä liiketoiminnan tarpeet huomioiden.)

Mikkeli Siivotaan Oy on yhteydessä asiakkaseen aina ennen jokaista pesuajankohtaa, ja sopii säiden ja tilaajayrityksen aikataulujen perusteella tarkemman ajankohdan, jolloin asiakkaamme ei itse tarvitse vahtia milloin ikkunat on pestävä. Hinta sovitaan etukäteen, jolloin asiakkaan ei tarvitse aina googletella ja kilpailuttaa työtä.

REFERENSSIT
Värisilmä-Mikkeli
Mikkelin Musiikkiopisto
Autoliike Ajan Vaunu Oy

MATOT Siivotaan
Kuten Ikkunoiden pesu, myös mattojen pesu on kiinteistön ja sen ihmisten hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Paremman sisäilman takaamiseksi voidaan tehdä erillinen mattojen huoltosopimus.

TYÖVAATTEET Siivotaan
Pystymme tarjoamaan tekstiilihuoltoa ajoneuvojen, mattojen ja huonekalujen lisäksi myös työvaatteille. Tämä palvelu on aloitettu useiden asiakkaidemme pyynnöstä. Autokorjaamoiden ja rakennusliikkeiden haalareille meiltä löytyy vahvempiakin haalaripesuun tarkoitettuja aineita. Meillä jokaisen asiakkaan pyykit pestään, kuivataan ja viikataan omissa erissä. Näin pystymme varmistumaan että asiakas saa aina sopimuksen mukaista palvelua. Tarjoamme myös hyllytyspalvelua.

Konsultointi
Konsultointipalvelumme tarkoitus on ratkaista asiakkaidemme taloudellisia ja logistisia ongelmia siivoukseen ja oheistuotteisiin liittyen. Konsultoimme enimmäkseen yrityksiä, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä isompien hankintojen yhteydessä. Yritykset jotka käyttävät konsultointipalvelua säästävät tuhansia euroja siivous- ja ehostuskustannuksista. Varaa aika netistä, niin kerromme mikä on juuri teille järkevin ratkaisu.
Ota yhteyttä, pyydä tarjous!

Siivotaan.fi