Yhteys

Kaikille siivoojillemme annetaan sisäinen työ- ja avainturvallisuuteen liittyvä koulutus (joka sisältää myös kemikaaleihin liittyvät koulutukset), sekä jokaiseen kohteeseen kohdekohtainen perehdytys. Yrityksemme työntekijät käyttävät asianmukaisten henkilökohtaisten suojavarusteiden lisäksi kirkkaan oranssia yläosaa, niin sisällä, kuin ulkona (2015 lähtien). Tämä helpottaa myös siivoojan tunnistamista, jotta asiakkaamme tietää jo kauempaakin meidän olevan oikealla asialla.

Lisäksi rakennussiivoojillamme on kirjalliset ohjeet, rakennussiivouksen suorittamisesta niin työmaasiivouksen, kuin loppusiivouksenkin osalta. Kaikilla työmaasiivoojillamme on myös voimassaolevat työturvallisuuskortit.

Korkean laatutason ja jatkuvan kouluttamisen vuoksi haluamme pitää kiinni ammattitaitoisista työntekijöistämme, emmekä näin ollen käytä vuokratyöntekijöitä. Meille on tärkeää että asiakkaamme on tyytyväinen palveluumme ja tämän vuoksi jokaiselle asiakkaalle on nimetty siivooja, joka tietää ja tuntee asiakkaan tilat ja tarpeet. Isommissakin yrityskohteissa meillä on vähintään kolme kohteeseen perehdytettyä siivoojaa, jotta palvelu sujuisi aina katkottomasti.


 

Rakennussiivooja (Valttikortti)
Siivousalan ammattilainen

Viherkasvi hoitaja
Siivous harjoittelija

Kotisiivooja
Supersiivooja
Ikkunoiden pesijä

Ester

Ester

Palvelupäällikkö
044 765 6503

Veera

Veera

044 765 6501

Janina

Janina

Satu

Satu

Carmen

Carmen

Alex

Alex

Osku

Osku

Yrittäjä,
Toimitusjohtaja
044 765 6502


Mikkeli Siivotaan Oy haluaa kaikessa innovatiivisuudessaan olla alansa edelläkävijä. Tätä ja ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen olemmekin luopuneet paperilaskuista 2015 alussa.

Laskutuksessa tulee käyttää seuraavia tietoja

Mikkeli Siivotaan Oy
2546564-8
Jääkärintie 5, RAK 12
50150 MIKKELI

Verkkolaskuosoite: 003725465648
Operaattori: Maventa (003721291126)


Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.
Ota yhteyttä, pyydä tarjous!

Siivotaan.fi